Reggae Vibrations – 4de editie – Paradiso Amsterdam
07.25.2016

Reggae Vibrations –...

Posted by admin

Heb je onze nieuwe flyer voor Reggae Vibrations op 9 september in Paradiso Amsterdam al langs zien komen? Deze editie organiseren we voor het eerst samen met onze nieuwe partner Ca..

Reggae Cafe @ Patronaat Haarlem (NL)
08.22.2016

Reggae Cafe @ Patronaat H...

Posted by admin

Tijdens de eerste editie van het nieuwe seizoen staan de bands Rapha Pico & the Roots Rockers en Rockazz op het podium. De sounds van de avond zijn Sticky Sound Crew en Jah Cod..

Reggae Cafe @ Patronaat Haarlem (NL)
09.28.2016

Reggae Cafe @ Patronaat H...

Posted by admin

Deze tweede editie van het seizoen staat de roots reggae rub-a-dub formatie uit Utrecht Independent Intavenshan op het podium. De sounds van de avond zijn Crusty Locks & Back- ..

reggae vibrations – 5de editie – Paradiso Amsterdam (NL)
10.06.2016

reggae vibrations –...

Posted by admin

  Reggae Vibrations is een reggaefeest met de beste sounds, elke editie een special guest en bij voorkeur een aanvullende programmering, zoals een filmvertoning of diner. Na d..

Irie Fire @ Patronaat Haarlem (NL)
11.03.2016

Irie Fire @ Patronaat Haa...

Posted by admin

Irie Fire is een nieuw reggaedub feest in Patronaat, gebaseerd op de soundsystem culture. Iedere editie wordt er namelijk een soundsystem in de zaal opgebouwd, waaruit de diepste b..

Reggae Cafe – Patronaat Haarlem (NL)
12.16.2016

Reggae Cafe – Patro...

Posted by admin

Het Reggae Cafe is een muziekavond met altijd een live optreden en dj’s die er voor en na het optreden nog een lekker feestje van maken. Deze editie staat de band Dei.3avu op..

Reggae Vibrations – 6de editie – Paradiso Amsterdam (NL)
12.16.2016

Reggae Vibrations –...

Posted by admin

Reggae Vibrations is een reggaefeest met de beste sounds en elke editie een special guest. Tijdens de zesde editie verzorgen Spitfire & JNM the naked mc, Madbwoy, Empress Mes..

Irie Fire – 2de editie @ Patronaat, Haarlem (NL)
12.22.2016

Irie Fire – 2de edi...

Posted by admin

Irie Fire is een nieuw reggaedub feest in Patronaat. Iedere editie wordt er een soundsystem in de zaal opgebouwd, waaruit de diepste bass en lekkerste sound te horen is. Deze 2de e..

Reggae Vibrations #7 @ Paradiso, Amsterdam
03.08.2017

Reggae Vibrations #7 @ Pa...

Posted by admin

Reggae Vibrations is een reggaefeest met de beste sounds en elke editie een special guest. Voorgaande special guests waren Ras Motivated, Maikal X, Rapha Pico, Ashwin Jaydee, Nish ..

Reggae Cafe @ Patronaat, Haarlem
03.08.2017

Reggae Cafe @ Patronaat, ...

Posted by admin

Het Reggae Cafe is een muziekavond met altijd een live optreden en dj’s die er voor en na het optreden nog een goed feestje van maken. Deze editie in april staat live on stag..