Reggae Vibrations – 4de editie – Paradiso Amsterdam
07.25.2016

Reggae Vibrations –...

Posted by admin

Heb je onze nieuwe flyer voor Reggae Vibrations op 9 september in Paradiso Amsterdam al langs zien komen? Deze editie organiseren we voor het eerst samen met onze nieuwe partner Ca..

Reggae Cafe @ Patronaat Haarlem (NL)
08.22.2016

Reggae Cafe @ Patronaat H...

Posted by admin

Tijdens de eerste editie van het nieuwe seizoen staan de bands Rapha Pico & the Roots Rockers en Rockazz op het podium. De sounds van de avond zijn Sticky Sound Crew en Jah Cod..

Reggae Cafe – Patronaat Haarlem (NL)
12.16.2016

Reggae Cafe – Patro...

Posted by admin

Het Reggae Cafe is een muziekavond met altijd een live optreden en dj’s die er voor en na het optreden nog een lekker feestje van maken. Deze editie staat de band Dei.3avu op..

Reggae Vibrations #7 @ Paradiso, Amsterdam
03.08.2017

Reggae Vibrations #7 @ Pa...

Posted by admin

Reggae Vibrations is een reggaefeest met de beste sounds en elke editie een special guest. Voorgaande special guests waren Ras Motivated, Maikal X, Rapha Pico, Ashwin Jaydee, Nish ..

Reggae Cafe @ Patronaat, Haarlem
03.08.2017

Reggae Cafe @ Patronaat, ...

Posted by admin

Het Reggae Cafe is een muziekavond met altijd een live optreden en dj’s die er voor en na het optreden nog een goed feestje van maken. Deze editie in april staat live on stag..

Kabaka Pyramid & Micah Shemaiah @ Paradiso, Amsterdam (NL)
03.08.2017

Kabaka Pyramid & Mic...

Posted by admin

Regelrecht uit Jamaica maakt Kabaka Pyramid al een tijdje indrukwekkende reggae. Kabaka Pyramid is een ware alles kunner, van lyrics schrijven tot het ontwepen van de album covers ..

Reggae Cafe @ Patronaat, Haarlem (NL)
05.03.2017

Reggae Cafe @ Patronaat, ...

Posted by admin

Het Reggae Cafe is een muziekavond met altijd een live optreden en dj’s die er voor en na het optreden nog een goed feestje van maken. Deze editie in mei staat Jah Reflection..

Morgan Heritage + J-Boog @ Paradiso, Amsterdam (NL)
05.03.2017

Morgan Heritage + J-Boog ...

Posted by admin

Morgan Heritage is het resultaat van 5 kinderen van Denroy Morgan die in 1994 een band vormde. De inmiddels 22 jaar oude band staat in de reggae scene bekend als de reggae groep me..

Reggae Vibrations #8 @ Paradiso, Amsterdam (NL)
05.03.2017

Reggae Vibrations #8 @ Pa...

Posted by admin

Line up: Special Guest JOGGO pre-release EP “LOVE OVA WAR” * DJ Madbwoy * Pacha Mama Sound * Back-a-Wall * Selectah Ill Bill & Mr Montego ○ Snacks van VegaCarib E..

Reggae on the beach #4 @Woodstock , Bloemendaal (NL)
05.03.2017

Reggae on the beach #4 @W...

Posted by admin

Reggae on the Beach is terug! Zon, strand, reggae music en good vibes! De vierde editie komt eraan en het wordt weer een mooi feest op het strand. * Line up: De Dubbeez Height Medi..