Reggae Cafe – Patronaat, Haarlem (NL)
02.09.2016

Reggae Cafe – Patro...

Posted by admin

Het Reggae Cafe begint altijd met een veganistisch diner dat wordt gemaakt door verschillende cateraars. Na het eten treedt de band Roots Creation op en zorgen de dj’s Jessi ..

Reggae Cafe – Patronaat, Haarlem
03.18.2016

Reggae Cafe – Patro...

Posted by admin

Het Reggae Cafe begint altijd met een veganistisch diner dat wordt gemaakt door verschillende cateraars. Na het eten treden Friction & the Rootsdriver op en maken de dj’..

Reggae Cafe @ Patronaat Haarlem (NL)
08.22.2016

Reggae Cafe @ Patronaat H...

Posted by admin

Tijdens de eerste editie van het nieuwe seizoen staan de bands Rapha Pico & the Roots Rockers en Rockazz op het podium. De sounds van de avond zijn Sticky Sound Crew en Jah Cod..

Irie Fire @ Patronaat Haarlem (NL)
11.03.2016

Irie Fire @ Patronaat Haa...

Posted by admin

Irie Fire is een nieuw reggaedub feest in Patronaat, gebaseerd op de soundsystem culture. Iedere editie wordt er namelijk een soundsystem in de zaal opgebouwd, waaruit de diepste b..

Irie Fire – 2de editie @ Patronaat, Haarlem (NL)
12.22.2016

Irie Fire – 2de edi...

Posted by admin

Irie Fire is een nieuw reggaedub feest in Patronaat. Iedere editie wordt er een soundsystem in de zaal opgebouwd, waaruit de diepste bass en lekkerste sound te horen is. Deze 2de e..

Reggae Cafe @ Patronaat, Haarlem
03.08.2017

Reggae Cafe @ Patronaat, ...

Posted by admin

Het Reggae Cafe is een muziekavond met altijd een live optreden en dj’s die er voor en na het optreden nog een goed feestje van maken. Deze editie in april staat live on stag..

Reggae Cafe @ Patronaat, Haarlem (NL)
05.03.2017

Reggae Cafe @ Patronaat, ...

Posted by admin

Het Reggae Cafe is een muziekavond met altijd een live optreden en dj’s die er voor en na het optreden nog een goed feestje van maken. Deze editie in mei staat Jah Reflection..