Reggae Vibrations – 2de editie – Paradiso, Amsterdam (NL)
01.12.2016

Reggae Vibrations –...

Posted by admin

De tweede editie van Reggae Vibrations in paradiso Amsterdam vindt plaatst op Vrijdag 22 Januari 2016! Naast de resident sounds Keytown Sound en Crucial Warrior Sound hebben we ..

Reggae Vibrations – 1ste editie – Paradiso, Amsterdam (NL)
01.14.2016

Reggae Vibrations –...

Posted by admin

Reggae Movement presenteert de eerste editie van ‘Reggae Vibrations’, het nieuwe reggaefeest van Amsterdam. Met de beste sounds en elke editie een special guest. Het le..

Reggae Vibrations – 3de editie – Paradiso, Amsterdam (NL)
01.15.2016

Reggae Vibrations –...

Posted by admin

Reggae Vibrations is een reggaefeest met de beste sounds, elke editie een special guest en bij voorkeur een aanvullende programmering, zoals een filmvertoning of diner. Na twee dru..

Reggae Unplugged – 1ste editie – Paradiso, Amsterdam (NL)
01.15.2016

Reggae Unplugged – ...

Posted by admin

De 1ste editie van Reggae Unplugged met maar liefst 3 artiesten die een semi akoestisch optreden komen verzorgen in de bovenzaal van Paradiso Amsterdam. Ziggi Recado, Joggo en Raph..

Reggae Vibrations – 4de editie – Paradiso Amsterdam
07.25.2016

Reggae Vibrations –...

Posted by admin

Heb je onze nieuwe flyer voor Reggae Vibrations op 9 september in Paradiso Amsterdam al langs zien komen? Deze editie organiseren we voor het eerst samen met onze nieuwe partner Ca..

reggae vibrations – 5de editie – Paradiso Amsterdam (NL)
10.06.2016

reggae vibrations –...

Posted by admin

  Reggae Vibrations is een reggaefeest met de beste sounds, elke editie een special guest en bij voorkeur een aanvullende programmering, zoals een filmvertoning of diner. Na d..

Reggae Vibrations #7 @ Paradiso, Amsterdam
03.08.2017

Reggae Vibrations #7 @ Pa...

Posted by admin

Reggae Vibrations is een reggaefeest met de beste sounds en elke editie een special guest. Voorgaande special guests waren Ras Motivated, Maikal X, Rapha Pico, Ashwin Jaydee, Nish ..

Kabaka Pyramid & Micah Shemaiah @ Paradiso, Amsterdam (NL)
03.08.2017

Kabaka Pyramid & Mic...

Posted by admin

Regelrecht uit Jamaica maakt Kabaka Pyramid al een tijdje indrukwekkende reggae. Kabaka Pyramid is een ware alles kunner, van lyrics schrijven tot het ontwepen van de album covers ..

Morgan Heritage + J-Boog @ Paradiso, Amsterdam (NL)
05.03.2017

Morgan Heritage + J-Boog ...

Posted by admin

Morgan Heritage is het resultaat van 5 kinderen van Denroy Morgan die in 1994 een band vormde. De inmiddels 22 jaar oude band staat in de reggae scene bekend als de reggae groep me..

Reggae Vibrations #8 @ Paradiso, Amsterdam (NL)
05.03.2017

Reggae Vibrations #8 @ Pa...

Posted by admin

Line up: Special Guest JOGGO pre-release EP “LOVE OVA WAR” * DJ Madbwoy * Pacha Mama Sound * Back-a-Wall * Selectah Ill Bill & Mr Montego ○ Snacks van VegaCarib E..