10 jr Reggae Movement: Tribute to Bob Marley

10 jr Reggae Movement: Tribute to Bob Marley

Starts from: February 10, 2018

Start Time 6:30 pm End Time4:00 am

Tickets From

€ 5,-

Zijlsingel 2

TRIBUTE TO BOB
10 februari 2018 bestaat Reggae Movement 10 jaar! Dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Tel daarbij op dat we ieder jaar in februari de verjaardag van Bob Marley vieren, dus dat is dubbel feest!
Daarom hebben we een mix gemaakt van ‘t Reggae Cafe en de Irie Fire avonden die altijd in het Patronaat plaatsvinden, en beginnen we met een Ethiopisch vegan diner.
——————————————————————————————-
LINE UP:
* FRICTION
* JAH REFLECTION
* FOOD BASS SHELTER SOUNDSYSTEM
* STICKY SOUNDCREW
* SELECTAH PHILIP
* KENNY LIONESS
———————————————————————————–
INFO:
* Venue:
Feest Patronaat Haarlem, Zijlsingel 2
Diner Flinty’s; Gedempte Oudegracht 138
* Open: Diner 18.30-20.00 | Feest 20.00-04.00
* Tickets € 5 Feest | € 8.50 vegan Diner | €13.50 combi ticket
Kaarten gaan zsm in de verkoop
————————————————————————————-
DINER (18.30-20.00 uur )
Ethiopisch Eethuis Abay Blue Nile verzorgt een Ethiopisch veganistisch 2-gangen diner, dat bestaat uit een hoofdgerecht + toetje.
Let op: Het diner is bij Flinty’s; Gedempte Oudegracht 138
————————————————————————————-
FRICTION staat bekend om zijn onweerstaanbare mix van Reggae met Afrikaanse en Caribische vibes, en onvergetelijke optredens.
Samen met zijn band The Roots Drivers tourt Friction non-stop de wereld rond; zo stonden ze afgelopen jaar onder andere op Zwarte Cross, op het Notting Hill Carnival in London, op festivals in Canada, Duitsland, België en Engeland, en in 2018 touren ze verder. Onderdeel daarvan is een optreden op 10 februari in het Patronaat, met een onvergetelijke Tribute to Bob Marley, als onderdeel van de viering van het tienjarig bestaan van Reggae Movement!
www.friction-music.com

Jah Reflection is een band uit Rotterdam, die 2,5 jaar bestaat.
Wat ze zo uniek maakt is dat de band 4 vrouwelijke vocalisten heeft die onder begeleiding van mannelijke muzikanten in verschillende stijlen reggae muziek maken.
De muziek bevat krachtige, inzichtrijke, positieve en inspirerende boodschappen. Muziek is een krachtig medium en daar maken zij goed gebruik van.
Facebook
Food Bass Shelter Soundsystem
is een reggae soundsystem uit Den Haag opgericht in 2013 bestaand uit Iskander, Serge en Peter.
Ze hebben een voorliefde voor vinyl en draaien een brede selectie van roots tot stepper en dubplate producties. Als er maar een serieuze boodschap en onderscheidend geluid hoorbaar is in de songs. Sufferation and oppression, with a heavyweight-positive vibe.
Oneness, Rastafari.

TRIBUTE TO BOB