Irie Fire @ Patronaat Haarlem (NL)

Irie Fire @ Patronaat Haarlem (NL)

Starts from: November 25, 2016

Start Time 11:00 pm End Time4:00 am

Tickets From

7,50

Zijlsingel 2

flyer

Irie Fire is een nieuw reggaedub feest in Patronaat, gebaseerd op de soundsystem culture. Iedere editie wordt er namelijk een soundsystem in de zaal opgebouwd, waaruit de diepste bass en lekkerste sound te horen is.
Bij Irie Fire staat de beste mix tussen reggae en dub centraal, maar worden de genres rocksteady & ska zeker niet vergeten.
————————–————————–————————–——-

Line up:
* Pacha Mama Soundsystem (met eigen sound)
* Rootsman
* Madbwoy
* Selectah Ill Bill
*Caribische vegan snacks van Ital Journey Catering
————————–————————–————————–——-
*Event info:
Tickets: 7, 50 euro
Venue: Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
————————–————————–————————–——-
Bio Pacha Mama Soundsystem
Pacha Mama Soundsystem is een collectief van 4 personen uit Den Bosch, die probeert alle culturele en muzikale aspecten van een Soundsystem ten gehore te brengen. Ze zijn rond 2010 begonnen met de bouw van de Soundsystem en sindsdien spelen ze op hun eigen sound! In de zomer van 2015 hebben ze hun bass sectie vernieuwd door een eigen design 18 inch scoop.

De crew verzorgd een avondvullend programma waar warme & diepe bassen rollen uit de custom glijbanen en de zaal vullen met de magische klanken van de Reggae muziek. In de sound smelt passie voor roots reggae, rocksteady, ska, new roots en dub samen. Een chemie die ontstaat en elkaar niet loslaat, bestemd om te delen met de mensen.

Pacha Mama Soundsystem werkt samen met verschillende live muzikanten, zoals verschillende zangers & mc’s, blazers en percussie die de sessie’s van nog meer diepte voorzien tijdens het creëren van de live dub. Pacha Mama heeft in het verleden ook samen gewerkt met artiesten als Lyrical Benjie, Zed I, King Shiloh, Strawl, Brother Culture, Slimmah Sound, Addis Pablo & The Suns of Dub en organiseert 4x per jaar de sessies in de W2 onder de naam van REWIND.

 

 

Ticket Type Total Tickets Tickets Deadline Price
Irie Fire @ Patronaat, Haarlem (NL) 300 7,50
Irie Fire @ Patronaat Haarlem (NL)

DJ Madbwoy is een talentvolle en opkomende DJ en draait onder op de feesten van Jamrock in Amsterdam en Hoelahoep in Den Haag en komt ook regelmatig langs bij onze vrienden van Reggae Yard in Zwolle. Hij draait een goede...