Reggae Cafe @ Patronaat Haarlem (NL)

Reggae Cafe @ Patronaat Haarlem (NL)

Starts from: September 3, 2016

Start Time 9:00 pm End Time4:00 am

Tickets From

gratis

Zijlsingel 2

Tijdens de eerste editie van het nieuwe seizoen staan de bands Rapha Pico & the Roots Rockers en Rockazz op het podium. De sounds van de avond zijn Sticky Sound Crew en Jah Code.  Het Reggae Cafe is een muziekavond met altijd een live band en dj’s, die er na het optreden nog mooi feestje van maken.
De entree is gratis!

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Bio Rapha Pico & The Roots Rockers
We kennen Raphael al jaren als achtergrondzanger bij de reggaeband Rebel Jam. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen band samengesteld, The Roots Rockers!

Rapha Pico heeft zijn eerste album opgenomen in Tuff Gong Studios in Kingston (Jamaica), gemixt en gemasterd door Roland McDermott.

Rapha Pico en zijn band The Roots Rockers zijn de winnaar van de Benelux Reggae Contest 2014!
Bio Rockazz
Rockazz is een band die bestaat uit vier bandleden met diverse afrikaanse/zuid-amerikaanse roots wonend in Nederland en Belgie, waarvan ieder bandlid zijn eigen muziekstijl beheerst van o.a reggae, hiphop, rnb, jazz, soul. Dit alles samengevoegd brengt je tot 1 band genaamd ROCKAZZ

Sticky Soundcrew
Sticky Sound Crew is al jaren aktief in de Nederlandse reggaescene en bestaat uit de selectors Reggae Barbie en Robbie Roots.
Ze staan bekend om hun enthousiasme en met een opzwepende keuze uit reggae & dancehall tunes weten ze het publiek altijd aan het dansen
te krijgen.

Jah Code
Is met zijn 21 jaar een jonge, opkomende dj. Hij is helemaal thuis in de 80’s roots, afgewisseld met nieuwe tunes. Strictly Vinyl!!

flyer 3 septemberkopie