Reggae on the beach #4 @Woodstock , Bloemendaal (NL)

Reggae on the beach #4 @Woodstock , Bloemendaal (NL)

Starts from: August 2, 2017

Start Time 6:00 pm End Time12:00 am

Zeeweg 94

Reggae on the Beach is terug! Zon, strand, reggae music en good vibes! De vierde editie komt eraan en het wordt weer een mooi feest op het strand.

* Line up:
De Dubbeez
Height Meditation
Sticky Soundcrew
DJ Jeren & DJ Kendo (Costa Rica)

* Event info:
Entree: Gratis
Venue: Woodstock Bloemendaal aan zee
Aanvang: 18.00-00.00
Reggae Diner: 18.00-2100
Kosten: 10 euro
Reserveren via info@reggaemovement.nl

* Dit jaar hebben we een hele bijzondere editie met de winnaars van de European Reggae Contest; THE DUBBEEZ en staat heb de toffe band HEIGHTS MEDITATION op het podium!
Naast deze 2 bands hebben we ook Sticky Sound Crew uitgenodigd, en all the way from Costa Rica, DJ Jeren en DJ Kendo.

* Zoals bij iedere editie wordt er ook weer een speciaal Reggae Diner gemaakt dat 100% vegan is. Hiervoor kan je een plekje reserveren via: info@reggaemovement.nl

The Dubbeez
De jonge Amsterdams/Almeerse reggaeformatie The Dubbeez bewijst dat goede reggae tijdloos is. Zij weten klassieke rootsreggae en dubreggae een overtuigende reboot naar het jaar 2017 te geven. Met het strakke ritme-tandem Earl op drums en zijn zus Olivia op bas legt The Dubbeez een solide fundament onder hun eigen, sprankelende composities. De vocals van Quincy en Joanne houden het dansend publiek bij de les, terwijl de strakke synthesizerlines van Bobby, en de stratosferische improvisaties van gitarist Mills op zijn Fender het geheel onder aangename spanning zetten.
Toen The Dubbeez vorig jaar in Amsterdam mocht openen voor Alpha Blondy kreeg het jonge zevental met gemak de grote zaal van Paradiso aan het dansen. Met hun aanstekelijke energie, gloedvolle vocalen en goed doordachte songs mag The Dubbeez nu al gelden als een grote belofte, die ook buiten de wereld van reggaeliefhebbers de muziekliefhebbers heeft weten te overtuigen. Getuige de vele optredens op zowel world music, reggae en popfestivals alsmede de uitverkiezing voor Noorderslag 2017 en een daarmee samenhangende TV optredens. In het voorjaar van 2017 hebben de The Dubbeez hun debuutplaat opgenomen in Kingston, Jamaica.

Heights Meditation -Reggaeband
is een band die zijn naam te danken heeft aan de hogere sferen die de muziek en de live show met zich meebrengen. Je voelt je op dat moment even los van de aarde en alle stress die het met zich meebrengt, het enige wat je op dat moment voelt is ontspanning en de drang om te dansen op de muziek. De band is opgericht in Amsterdam in 2010 en is inmiddels samengesteld uit toegewijde en ervaren muzikanten. De muziek is een mix van lovers rock, roots reggae en dancehall. Hierdoor is er veel variatie en is er voor ieder wat wils. Heights Meditation speelt zowel eigen nummers als covers, een mix van goede klassieke reggae en frisse moderne reggaehits.

Ticket Type Total Tickets Tickets Deadline Price
FILM TICKETS ONLINE: €8,50 | DEUR: €10,00 LINK: http://bit.ly/reggaevibrations (de expo en het feest zijn gratis!)
Title gratis
  • Gratis