Reggae on the beach @ Woodstock, Bloemendaal (NL)

Reggae on the beach @ Woodstock, Bloemendaal (NL)

Starts from: July 13, 2016

Start Time 6:00 pm End Time11:00 pm

Tickets From

0,-

Zeeweg 7

Het is weer tijd voor een tropische avond in Woodstock Bloemendaal en daarom organiseert Reggae Movement de 3de editie van REGGAE ON THE BEACH in het mooiste en leukste strandtent van Nederland.

Vorig jaar hadden we met Joggo en Deja Vu twee leuke acts op het podium en ook dit jaar hebben we weer gekozen voor 2 bijzondere acts.

Op deze Woensdag avond hebben we gekozen voor FRICTON uit Ghana en voor Roots Rising uit het oosten van het land.

FRICTION
Het verhaal van Musah ‘Friction’ Haruna is er een als uit een film: op straat in Ghana werd zijn muziek ontdekt en na Afrikaanse tours kon hij de overstap maken naar Europa. Eind 2010 heeft hij hier zijn derde solo album ‘Ghetto Blues’ uitgebracht, waarop een perfecte mix van reggae, afro en urban beats zijn te horen.

ROOTS RISING
Het nieuwe reggaegeluid uit het oosten! Deze verse negenkoppige band maakt een mix van reggae, hiphop, balkan en ska. Met driestemmige vocale partijen, rake raps en bombastisch climaxen vertellen ze het verhaal over “peace, love, unity and having fun!”. Verwacht een energieke show met een goed gevoede mix van Bob Marley, Manu Chao & The Roots. De band speelde o.a. al op TEDxZwolle, het Magneet Festival, Green Vibrations en in Het Burgerweeshuis en ATAK

Voorafgaand aan de optredens hebben we weer een heerlijk VEGAN DINER die vanaf 18.00 uur gereed zal zijn.