Reggae Vibrations – 6de editie – Paradiso Amsterdam (NL)

Reggae Vibrations – 6de editie – Paradiso Amsterdam (NL)

Starts from: February 3, 2017

Start Time 10:00 pm

Tickets From

13.50

Weteringschans 6-8

Reggae Vibrations is een reggaefeest met de beste sounds en elke editie een special guest. Tijdens de zesde editie verzorgen Spitfire & JNM the naked mc, Madbwoy, Empress Messenjah en Crusty Locks de muziek en hebben we een bijzondere special guest uit Jamaica; de roots reggae zanger Mark Wonder.

Mark Wonder is een Jamaicaanse roots reggae zanger. Hij startte zijn muzikale carriere als mc bij soundsystem Black Scorpio. Al snel begon hij zelf ook nummers te maken. Zijn eerste single ‘Caution’ verscheen in 1988. Nadien volgden er meerdere albums.
Ter promotie van zijn nieuwe album ‘Scrolls Of The Levite’ tourt Mark Wonder in Europa en komt hij ook naar Amsterdam!

Line up:
* Mark Wonder (special guest)
* Spitfire & JNM the naked mc

*Madbwoy
* Empress Messenjah
* Crusty Locks
Ticket Type Total Tickets Tickets Deadline Price
Reggae Vibrations - 3 Februari 2017 250 3 Februari 2017 13,50 Incl Lidmaatschap
Reggae Vibrations – 6de editie – Paradiso Amsterdam (NL)

Committed Rastafarian, Mark Wonder, born Mark Thompson in the parish of St. Andrew, Jamaica stands out with his poignant message and powerful delivery. From the first note, his unique vocal timbre is at once identifiable and compelling to any ear.

Reggae Vibrations – 6de editie – Paradiso Amsterdam (NL)

DJ Madbwoy is een talentvolle en opkomende DJ en draait onder op de feesten van Jamrock in Amsterdam en Hoelahoep in Den Haag en komt ook regelmatig langs bij onze vrienden van Reggae Yard in Zwolle. Hij draait een goede...

Reggae Vibrations – 6de editie – Paradiso Amsterdam (NL)

Crusty Locks komt uit Haarlem en is een zanger, gitarist en DJ. Hij heeft een eigen style van draaien en is gespecialiseerd op het gebied van Dub muziek.  

  • 00.30 uur

    Mark Wonder (JAM) Live on stage

    Mark Wonder is een Jamaicaanse roots reggae zanger. Hij startte zijn muzikale carriere als mc bij soundsystem Black Scorpio. Al snel begon hij zelf ook nummers te maken. Zijn eerste single \'Caution\' verscheen in 1988. Nadien volgden er meerdere albums. Ter promotie van zijn nieuwe album \'Scrolls Of The Levite\' tourt Mark Wonder in Europa en komt hij ook naar Amsterdam!