Nieuwe website ReggaeMovement.nl

image
Posted On:01.21.2016
Posted by admin ,

Het afgelopen jaar is er voor Reggae Movement veel veranderd. Na al vele jaren bezig te zijn met het organiseren van reggae evenementen in het Patronaat, Haarlem is oprichter Munira Blom een samenwerking aangegaan met Sander Nesta. Doel van beide was om het niveau van de Nederlandse reggae scene omhoog te trekken door middel van het organiseren van evenementen waar het niet alleen draait om de programmering, maar ook om de beleving. Daarnaast wilden Munira en Sander graag meer publiek aantrekken en hebben ze besloten om op meerdere locaties te gaan samenwerken vanaf 1 Januari 2015.

Het afgelopen jaar was een leuk, leerzaam en succesvol jaar voor Reggae Movement met de organisatie van alle reggae avonden in het Cafe van Patronaat in Haarlem natuurlijk maar daarnaast ook het opzetten van nieuwe evenementen in o.a. Paradiso Amsterdam en Woodstock Bloemendaal.

In Maart 2015 was de officiële start van Munira en Sander met het evenement “Reggae Unplugged” in Paradiso met live optredens van Ziggi Recado, Joggo en Rapha Pico en deze avond was gelijk een groot succes te noemen want het was namelijk uitverkocht.

In Juli organiseerde Reggae Movement “Reggae on the Beach” met live optredens van Joggo en Deja Vu en Irey Selecta als DJ op deze avond. Ondanks het slechte weer was er toch een grote opkomst met ongeveer 350 bezoekers.

In September 2015 was het de beurt aan een derde evenement genaamd “Reggae Vibrations” waarmee Reggae Movement hét reggae feest van Amsterdam wilt worden.

Voor de 1ste editie hadden we Crucial Warrior Sound, Keytown Sound, DJ Rowstone en “Special Guest” Rass Motivated uitgenodigd. Het was een geslaagde aftrap van een feest die we elke 2 maanden willen organiseren in Paradiso.

Na al deze positieve en goede ontwikkelingen konden we natuurlijk niet achterblijven met een geheel nieuwe website waar we onze evenementen nog beter kunnen uitlichten en daarnaast ook meer vorm kunnen geven aan onze movement.

We hopen dan ook dat je de komende periode de website in de gaten houdt want er komen nog vele, leuke en nieuwe items op de website!

Zie je dingen op de website die niet goed zijn of je liever anders ziet, dan horen we het graag. Feedback is altijd handig 😉

Leave us a comment