Reggae Cafe: E-mann & Dreadless

17 mei 2024
19:30
Zijlsingel 2, Haarlem
Patronaat
Reggae Movement
Reggae Cafe: E-mann & Dreadless
Gratis Toegang

In Patronaat krijgen nieuwe en veelbelovende reggae acts de kans om op ons podium te stralen, met daarbij muzikale omlijsting van de beste lokale DJ’s. En zoals altijd kun je genieten van een aantal nieuwe gezichten en oude bekenden, en een mix van unplugged concerten, onze favoriete resident dj’s en energieke liveshows.

Dit keer is het de beurt aan E-mann. Hij werd geboren op Dominica en groeide op op Sint Maarten. Door orkaan Irma, die Sint-Maarten bijna in zijn geheel verwoestte, is hij alles kwijtgeraakt. Na een verhuizing naar Nederland ontmoette hij Dreadless en wist hij meteen dat dit zijn band moest worden. Inmiddels woont E-Mann weer in Dominica maar deze zomer keert hij terug naar Patronaat voor een wervelende show.

Optredens van E-Mann & Dreadless staan vol van energie, actie, empowerment, spiritualiteit en motivatie. Het maakt niet uit op welk podium hij staat, E-Mann slaagt er overal in om een sfeer van verbondenheid te creëren. En dát voel je. Ook op vrijdag 17 mei in Patronaat. De dj die de muzikale omlijsting verzorgt is dj Reggae Barbie.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Share:
';
2021 © Reggae Movement - Design by Sander Hondeman