Reggae Cafe ft Tommy Tornado

9 september 2022
20:00
Zijlsingel 2, Haarlem
Patronaat
Reggae Movement
Reggae Cafe ft Tommy Tornado
9,50 (incl servicekosten)
Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan op 18 december en is daarom verplaatst naar 9 september 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op 9 september 2022!
Reggae Café is terug van weg geweest! Elke maand krijgen nieuwe en veelbelovende reggae acts de kans om op het podium van Patronaat te stralen, met muzikale omlijsting van de beste lokale DJ’s. Met dit seizoen een aantal nieuwe gezichten en oude bekenden, en een mix van unplugged concerten, onze favoriete resident dj’s en energieke liveshows.
Thomas ‘Tommy Tornado’ Streutgers is wellicht de jongste vedette die Nederland op saxofoongebied rijk is. Al op 17 jarige leeftijd wint Tommy Tornado in 1997 de Big Boss Jazz Award, en sindsdien is zijn ster rijzende..
Met diverse formaties staat hij op podia in heel Europa. Zo speelt hij in de ska-,rocksteady-, reggeaformatie Rude Rich & the Highnotes, waarmee hij onder andere tourde en platen maakte met legendarische Jamaicaanse artiesten als Rico Rodiguez, Derrick Morgan, Alton Ellis, Dennis Alcapone,The Heptones, Ernest Ranglin,Winston Francis en U-Brown.
Maar Tommy Tornado gaat solo ook hard met de twee dikke platen ‘Sunrise’ en ”Cool Down’ op zak. Vanwege corona is de hele “Back On Track” tournee door Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk gecanceld, en daarom is de tijd gebruikt om 4 nieuwe nummers te schrijven en op te nemen die ze deze avond laten horen.
In 2022 wordt het complete nieuwe album uitgebracht.
Tommy Tornado wordt bijgestaan door de retestrakke en altijd swingende band The Clerks. De muzikale omlijsting van de avond wordt verzorgd door dj Tin Wish Tin.
Reggae Café valt onder het project Haarlem On Stage en wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Haarlem en Haarlems Muziekfonds.
Share:
';
2021 © Reggae Movement - Design by Sander Hondeman